Диневи Ризорт е семеен курорт. Почти половината ни гости са деца до 10 години.

В полза на семейната атмосфера на курорта ни са зелените площи където децата играят на воля и до късно, а родителите могат да наблюдават от балкона, спокойните улички между комплексите, доброто вечерно осветление и 24ч охрана на цялата територия.

Ако сте избрали семейна почивка при нас, то избора ви е здравословен и разумен. Свети Влас е единствения климатичен курорт в България и това най-бързо усещат децата. Тук се диша по-леко, апетитът се подобрява, нощите не са задушни и предполагат спокоен сън, морето и пясъка имат своя лечебен принос в каляването на децата за зимата.

Какво включва забавната ни програма за деца?

Детският кът на плажа пред к-кс ‘Арена’ е отворен 6 дни в седмицата (без понеделник) от 9.30 до 13.30 ч, за всички деца, напълно безплатно. Ще познаете къта по разветия червен флаг с бял надпис Animation, а усмихнатите ни аниматори в червени екипи ще се запознаят с вас и детето ви още преди това.
Детския кът е отворен и не отделен от плажа, затова децата не се оставят изцяло на грижите на аниматорите. Родителят трябва да е наблизо, да може да наблюдава детето си и да реагира, ако има нужда.

Заниманията в къта редуват тихи и творчески дейности с динамични игри на пясъка, спортни занимания, музикална гимнастика, дори такива които включват и родителите за гарантирана забава. Всяка седмица се провежда тематичен ден, в който децата се забавляват по отбори, например Олимпийски ден, Нещотърсачи, Хари Потър

детски басейни

детски басейни

детски площадки

детски площадки

Детски клуб за игра

Детски клуб за игра

детски магазин

детски магазин

кошара

кошара

столче за хранене

столче за хранене

детска количка

детска количка

детска кухня

детска кухня

На обновения АМФИТЕАТЪР  АРЕНА отново ще гостуват разнообразни представления, подарък за гостите на Диневи Ризорт и Свети Влас.
Този график можете да разгледате тук.

 

Музика и представления

На детските дискотеки са поканени всички деца в три дни от седмицата (вторник, четвъртък и неделя) от 20.00ч на амфитеатър Арена, вход свободен за гостите в апартаменти на Диневи Ризорт.
Музикалната част е с продължителност 60мин, а песните са на няколко езика според преобладаващите националности на децата. С най-голяма готовност малките ни гости танцуват клубния ни танц

В някои дни дискотеката се замества от друго забавление – пяна парти, зумба парти, театър на смеха. ‘Вечер на талантите’ е представление, което изнасят самите деца – със или без предварителна подготовка всеки е поканен пред микрофона да изави таланта си.

Спорт

Единствено в Диневи Ризорт деца и възрастни могат да опитат тези два аристократични спорта, като платени занимания

ФЕХТОВКА със сабя

Фехтовката е неизчерпаем спорт, който комбинира физика, емоция и интелект за всички възрасти. Поканени сте  да се докоснете до рицарските ценности и  красотата на движенията със сабя. Участниците получават сабя и маска в заниманията и диплом за завършен курс.
Къде: амфитеатър Арена;
Цена: 60 лв. за три занимания от по 1 час, в 3 поредни дни.

Това е специален проект на Диневи Ризорт и Фехтовална академия ‘В.Етрополски’. Във Св.Влас идват национални треньори по фехтовка. Заниманията започват към края на юни.

ВЕТРОХОДСТВО

Нашия яхт-курорт ви предизвиква да усетите могъществото на вятъра и морето едновременно! Обучението по ветроходство е в 2 часа. Първият час децата се запознават с основите на мореплаването – ориентиране, правене на морски възли, роза на ветровете, устройство на ветроходна яхта. Вторият час желаещите ще направят 30 мин плаване по вода в залива пред плажа с ветроходна яхта с дължина 8 метра, като сами участват в управлението й под ръководството на инструктор. Подходящо за цялото семейство.
Къде: до уиндсърф училището на плажа под Манастира.
Цена: 30лв на участник

Други дейности подходящи за деца

  • Аквапарк Action в Слънчев Бряг, половин или цял ден във водни атракции за цялото семейство. Билетите закупени през този сайт заедно с настаняването са с 10% отстъпка от редовната цена;
  • Лодката ни за разходка от Св.Влас до Несебър стария град, тръгва на всеки кръгъл час от Понтон 4 на яхтеното пристанище. Истинско морско приключение в 30мин;
  • Пиратския кораб Black Sam е чудесна морска атракция с дневна и вечерна програма и снимки за спомен, потегля от яхтеното пристанище в Св.Влас
  • Йога за деца, в открития йога център на плажа пред комплекс Арена;

Медицинска помощ

Медицинска помощ 24/7 е осигурена от медицински  център ‘Маджуров’, който се намира над амфитеатъра в к-кс Арена.  Центърът разполага с линейка, рентген,  лаборатория и 6 специализирани кабинета, включително педиатър.  По-сериозните случаи се транспортират до МБАЛ’ Маджуров’ в Бургас.  Телефон към центъра в Св.Влас:  056 865 730

Нашият здравословен съвет към родителите ни е да предпазят децата си от пълно излагане на слънце/горещина/морска вода през първите 2-3 адаптивни дни край морето. Получава се така, че децата идват от по-студения климат непривикнали към слънце, радостно прекарват целия ден в морето и под жаркото слънце. На втори-трети ден са налице признаци за слънчево  изгаряне и прегряване, температура, стомашно неразположение и т.н.

Медицински център Маджуров обслужва всички туристически застраховки на организирани гости. Важно е да се знае, че по правило те са с ниски лимити и не покриват някои спешни състояния като апендисит.

Препорчваме на гостите ни, особено на индивидуалните ни гости и тези с по-дълъг престой в Св.Влас, да направят нова здравна застраховка на всички или някои членове на семейството, за да са спокойни и подсигурени през почивката си при нас. Цената на застраховката е 0,80лв на ден на човек.  Застраховка може да резервирате онлайн през този сайт или на основната ни рецепция в к-кс ‘Диамант’.