За собственици

Това е входът към екстранета за собственици на имоти в Диневи Ризорт, които се отдават под наем чрез Лагуна Турс ООД

Кампанията ни за подписване на апартаменти под наем за 2018 продължава само за вариант Месечка – апартаментът се отдава под наем за  30 последователни дни в юли-август 2019.
Ако това е интересно за вас ни пишете в обратен мейл на pm@laguna-tours.com, дори ако сега не сте съвсем сигурни за датите, в които ще е свободен имота ви.

Вход

 

Лагуна Груп, ексклузивно, организира цялостната туристическа дейност в рамките на всички ваканционни комплекси, построени от Диневи Груп в 4 горещи дестинации у нас – Св.Влас, Слънчев Бряг, Пампорово и София. За 12 години работа досега имаме изградени стабилни отношения с повечето водещи европейски туроператори, които предлагат Диневи Ризорт в Св. Влас като отделен туристически продукт с по-висок стандарт и клубен характер.

Лагуна Управление на имоти предлага на всеки собственик завършено и всеобхватно решение за управлението, поддръжката и отдаването под наем на закупения имот За нас това е началото на близко сътрудничество със собственика на имота за години напред.