почивка в Свети Влас

Комплекси

Природното богатство на Свети Влас е в рядкото съчетание на море и планина, единствено по рода си сред черноморските ни курорти. Последните дялове на Стара планина над градчето се спускат плавно до отлична плажна ивица от фин пясък и постепенен вход в морето. Това прави климата тук лечебен, а Св.Влас е единствения официално обявен климатичен курорт у нас още от 1963 год.

Макар само на разстояние 4 км от популярния Слънчев Бряг, Свети Влас се развива по различен начин и си извоюва името на семеен курорт от по-висок стандарт. Южното изложение на красивите плажове със Син Флаг, присъствието на оживеното яхтено пристанище и булеварда за разходки, липсата на ол инклузив хотели и новоизградените апарт-комплекси привличат гости със свободолюбив характер и изтънчен вкус. Това доведе в Св.Влас добрите гурме ресторанти и клубове, почитателите на яхтинга, купувачите на втори дом като сигурна и ликвидна инвестиция и семейства с предпочитание към индивидуализъм и спокойна почивка.

ДИНЕВИ РИЗОРТ е новоизградено курортно градче, което обединява 40 ваканционни апарт-комплекса в Св.Влас, разположени на първа, втора и трета линия до плажа. Това е различното място по Южното Черноморие, курорт от по-висок стандарт, с клубна атмосфера и индивидуализъм, оазис от зеленина и ‘карибски’ плажове. Изграждането на курорта е в традиционна българска архитектура, която съжителства с най-красивото и модерно яхт пристанищеу нас, Марина Диневи.

Централизираното управление и наличието на всички услуги за живеене и почивка ни дава основание да разглеждаме ДИНЕВИ РИЗОРТ като отделна дестинация – сред най-значимите по Черноморието ни и която завинаги промени облика на Св.Влас.

Прочети още

Оферти

ПЪРВА линия

5 нощувки

DIAMOND

25 Jun 2018 – 17 Aug 2018

от 1232.00лв

ПЪРВА линия

3 нощувки

MONASTERY

26 Jun 2018 – 17 Aug 2018

от 538.00лв

ПЪРВА линия

4 нощувки

DOLCE VITA

26 Jun 2018 – 23 Sep 2018

от 727.00лв

ВТОРА линия

3 нощувки

LAZUR

28 Aug 2018 – 30 Sep 2018

от 367.00лв